четвер, 26 грудня 2019 р.

Богдан Поліщук 20 літ успішно займається виробництвом запатентованої ним торгової марки соняшникової олії «Дністрянка»

      «Сільський господар» сьогодні має широке коло вдячних читачів. Часопис - бажаний гість у домі підприємця з села Іване-Пусте Борщівського району, насправді доброго господаря Богдана Поліщука, який 20 літ успішно займається улюбленою і потрібною людям справою - виробництвом запатентованої ним торгової марки соняшникової олії «Дністрянка».
     Важливо, що на виробництво одного літра соняшникової олії потрібно близько двох кілограмів насіння соняшнику. Тож, як зазначає підприємець, діяльність цеху має сезонний характер, бо залежить від дозрівання соняшнику. Б.Поліщук закупляє насіння у фермерів Борщівського, Заліщицького, Чортківського районів Тернопілля, а також у Кам’янець-Подільському районі (Хмельниччина) та на Хотинщині (Буковина).
     Керівник дбає про належну роботу та профілактику обладнання, запрошуючи відповідних спеціалістів з інших областей. Зараз на підприємстві використовується вже четвертий вид пресів для віджиму олії, які є незамінною складовою у виробництві якісного та смачного продукту.  Продає «Дністрянка» олію рафіновану і нерафіновану на ринках Тернопільщини та сусідніх областей. Б.Поліщук часто бере участь у святкових тернопільських ярмарках.
     Виробництво олії для Поліщуків - бізнес сімейний. До спільної справи ще від її витоків долучилася дружина Галина Петрівна, яке веде бухгалтерський облік та звітність, а син Сергій займається реалізацією готового товару, постачаючи в магазини та на ринки.
Зрозуміло, що «Дністрянка» вимагає від кожного члена родини узгодженості дій та вболівання за спільне дітище. А ще на підприємстві створено вісім робочих місць для місцевих жителів.
      Не можна оминути того факту, що Богдан Михайлович Поліщук – людина дуже комунікабельна, щира і доброзичлива. Під час спілкування відчувається, що 54-річний пан Богдан направду пишається своєю сім’єю – турботливою дружиною Галиною, сином Сергієм та дочкою Лізою, яка оволодіває професією бухгалтера в Тернопільському кооперативному торговельно-економічному коледжі.
     А 2019 рік приніс особливо радісні дарунки в родину Богдана Поліщука! Його син,  справжній помічник і права рука, створив сім’ю. А цієї золотої та благодатної осені, зовсім нещодавно, 15 жовтня, лелека приніс молодятам – Сергієві та Надії – найбільше щастя в житті - донечку Софійку!
     Народження дорогої внученьки – це благодать для всієї сім’ї, що відчувається у кожному слові мого співрозмовника. Тож нехай буде благословенною щодня Ваша гарна родина, Богдане Михайловичу, Віри, Надії та Любові Вам, а маленька Софійка хай росте здоровою та щасливою всім на велику втіху!

Оксана Дяків 

Немає коментарів:

Дописати коментар