понеділок, 17 травня 2021 р.

Мирослав РОЗЛУЦЬКИЙ: ЕФЕКТИВНИЙ АГРАРІЙ ТА ПАТРІОТ РІДНОГО КРАЮ

 


Незважаючи на холодну та пізню весну, успішно завершили цьогорічну посівну кампанію хлібороби у ТОВ «Добробут», що в селі  Дунів. Зокрема, озимим ріпаком засіяли 250 гектарів, таку ж площу відвели під озиму пшеницю. Соя зайняла 20 гектарів полів, соняшник – майже 25 га, цукровий буряк – 15 га, кукурудзу засіяли на майже 147 гектарах.

Такими результатами весняно-польових робіт поділився під час нашої розмови Мирослав Розлуцький, генеральний директор ТОВ «Добробут», заслужений працівник сільського господарства України.

Завдяки наполегливій праці керівника та довірі з боку пайовиків агропідприємство постійно розширюється за рахунок оренди земельних паїв селян, мова йде про села Дунів, Кулаківці, Щитівці, Вогода, Городок. Тож у 2021 році майбутній урожай у «Добробуті» збиратимуть із 706 гектарів земельних угідь.

Як досвідчений господар, Мирослав Розлуцький  для отримання високих врожаїв дбає про культуру землеробства, впроваджуючи новітні аграрні технології та використовуючи якісний насіннєвий матеріал. Важливо, що всі технологічні процеси в сільськогосподарському товаристві механізовані, як і стовідсотково оновлений машинно-тракторний парк.

У господарстві продовжують зміцнювати матеріально-технічну базу, адже без сучасної сільськогосподарської техніки неможливо отримувати високі врожаї. За останній період з ініціативи директора товариства Мирослава Васильовича Розлуцького закуплено самохідний оприскувач, дисковий плуг та зубово-шлейфову борону. Під керівництвом Мирослава Васильовича у «Добробуті» сьогодні працюють 20 робітників, які вчасно отримують заробітну плату.

Як соціально відповідальний керівник, Мирослав Васильович Розлуцький постійно надає необхідну допомогу селянам. Так, нещодавно з нагоди Великодніх свят двадцяти одиноким мешканцям сіл Дунів, Кулаківці, Щитівці та Вигода було надано допомогу на суму 4000 грн., а також керівник «Добробуту» виділив 4000 грн. для малозабезпечених сімей.

Систематично в полі зору очільника «Добробуту» - нагальні проблеми життєдіяльності громад чотирьох сіл: починаючи з прогортання місцевих шляхів від снігових заметів цьогорічної складної зими, ямкового ремонту та грейдерування доріг – до активного весняного благоустрою. На здійснення цих завдань загалом господарством було витрачено 115  тис.грн.

Мирослав Розлуцький продовжує допомагати місцевій загальноосвітній школі в реалізації її навчальних завдань. Піклується він і про малечу, для якої в Дуневі, біля Будинку народної творчості, встановлено і діє сучасний ігровий майданчик.

Як депутат Заліщицької міської ради Заліщицької ОТГ Мирослав Васильович відгукується і на звернення громад інших сіл Заліщанщини, зокрема на прохання священника церкви с.Винятинці щодо ремонту муру навколо храму, для чого було використано 22 тис.грн. та залучено працівників «Добробуту».

З початком воєнних дій на Сході України СГ ТОВ «Добробут» та особисто Мирослав Васильович усіляко допомагають Збройним силам України, учасникам АТО та членам їх сімей. За останній час для підтримки наших захисників М.Розлуцький скерував 20 тис.грн.   

Ініціативного, професійного і досвідченого керівника цінують краяни, для яких він працює, як і партнери по агропромисловому комплексу, власники земельних паїв  і ветерани виробництва.

Оксана ДЯКІВ

Немає коментарів:

Дописати коментар