середу, 16 січня 2019 р.

У П’ЯТІРКАХ ЛІДЕРІВ «УЧИТЕЛЯ РОКУ-2019» - ПЕДАГОГИ ЗАЛІЩАНЩИНИ ВАСИЛЬ ДЯКІВ ТА АНДРІЙ ГОРИН



Майже на завершення 2018 року, 26 грудня, так би мовити, під ялинку, на базі Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся перший тур другого етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2019" у номінаціях "Французька мова", "Основи здоров'я" та "Географія".  Працював організаційний комітет у складі директора Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти О.М. Петровського, його заступника О.І. Когут та методиста О.В. Турчин.
Учасники конкурсу демонстрували свої теоретичні знання з фахової дисципліни, психології та педагогіки, виконували тестування. У практичному завданні кожен педагог презентував фрагмент уроку, у якому реалізовував власну методичну проблему.
З предмету «Основи здоров'я» змагалися 14 освітян зі всієї області. Фрагменти уроків стосувалися тем 7 класу "Психологічне та соціальне здоров'я": конфлікти, стреси, шляхи вирішення конфліктів, стреси в екстремальних ситуаціях тощо. Приємно, що в номінації «Основи здоров’я» перше місце серед 14 учасників виборов Василь Григорович Дяків (Заліщицька державна гімназія). У чільну п’ятірку в цій номінації також увійшли вчителі з Тернопільського району та м.Тернопіль, Шумщини та Борщівщини.

Радує, що у п'ятірку кращих учасників другого етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» у номінації «Географія» також увійшов Андрій Петрович Горин (ЗОШ І-ІІ ст. с.Дунів). Загалом вчителі показали високі знання, вміння, атмосфера змагань була дружелюбною. Судді оцінювали учасників  професійно та об'єктивно, а на основі двох конкурсів вони визначили п'ятірку фіналістів, які продовжать змагання у Всеукраїнському конкурсі "Вчитель року-2019" в січні 2019-го.


Публікація у районній газеті "Колос" (м.Заліщики).

Немає коментарів:

Дописати коментар