вівторок, 28 серпня 2018 р.

ДУХОВНИЙ ТАБІР ЗІБРАВ ДІТЕЙ У ЗАЛІЩИКАХ



ДУХОВНИЙ ТАБІР ЗІБРАВ ДІТЕЙ

 У Заліщиках діяв літній духовний табір для майже 100 ді­тей при парафії Покрови Пре­свя­тої Богородиці. Хлоп­чики та дівчатка молилися на Святій Літургії, дізнавалися більше про Всевишнього та християнські чесноти від свя­ще­ни­ків Івана Сендзюка та Во­ло­димира Дрозда, а також сестер-монахинь Христини та Клари, семінариста Львівської семі­на­рії Святого Духа Юрія Ган­чука. При таборі діяв гур­ток співу: з дітьми зай­ма­ли­ся Ірина Тарасевич та Марія Вельган (Качмар). 

Декілька днів навчали учасників табору майстри з Будинку дитячої та юнацької творчості Любов Хоминець та Уляна Данилик. Виготовлені власноруч вироби та малюнки діти подарували ве­те­ранам, воїнам АТО в об­ласному госпіталі інвалідів війни та реабілітованих, щиро поспілкувалися із бійцем Ві­талієм Зваричем.
Заступник ди­ректора агроколеджу Ми­хай­ло Сопилюк та заступник ди­ректора школи ім.О.Маковея Ірина Галько за­ві­та­ли в храм та розповіли про історію міста Заліщики, храму Покрови Пресвятої Богородиці, якому вже понад 150 років, відвідали церковний музей. 

Хлопчики та дівчатка були залучені до спортивних змагань, ознайомившись із роботою ря­ту­вальників у по­жеж­ній частині, побували на екскурсії в пекарні «Андріа­тика» підприємців Лесі та Ігоря Білінських. Уважно й  зацікавлено спос­те­рігали діти за техно­ло­гіч­ним процесом виготовлення хліба – найціннішого на нашому столі, а господарі щедро почастували малечу смачними гостинцями.

Світлини Юрія Ганчука

Немає коментарів:

Дописати коментар