неділя, 5 травня 2019 р.

«Росинка» запалила глядачів танцем (Борщівська школа мистецтв)


 

Міжнародний фестиваль-конкурс "ЄВРОФЕСТ-2019" феєрично відбувся 12-14 квітня 2019 року у Львові, зібравши на одну сцену талановиті творчі колективи. Учасники виборювали перемоги у різних номінаціях, таких як: вокальне мистецтво (естрадний, народний, академічний, джазовий вокал);  хореографічне мистецтво (сучасна, естрадна, класична, народна, бальна хореографія, танці народів світу); оригінальне мистецтво (циркові постановки, художнє читання, театральні мініатюри, театри мод та модельні агенції, інструментальна музика) та інше.

На цьому міжнародному творчому змаганні гідно представили Тернопілля і Борщівщину юні учасники хореографічного колективу «Росинка» Борщівської школи мистецтв.
Юні танцівники своїм чудовим виступом вибороли високе перше місце і запальним танцем полонили серця публіки та поважного журі на чолі з народним артистом України, солістом Львівської Національної філармонії Мар'яном Шуневичем.
Юна учасниця цього колективу Христина Ковбель зазначила, що найбільшого натхнення та мотивації до блискучих виступів і творчих перемог своїм вихованцям додає їхня улюблена наставниця Зоя Вікторівна Сушко.

«Разом із нашим керівником ми готові рости й досягати нових перемог не тільки в Україні, але й за її межами!» - переконливо додала Христина, учасниця «Росинки», яка разом зі своїми друзями навчається у Борщівській школі мистецтв, директором якої є Галина Онишко.

До речі, Галина Миколаївна Онишко, заслужений працівник культури України, на початку 2019 року отримала персональну стипендію за внесок у розвиток і популяризацію національної культури. Такі персональні стипендії обласної державної адміністрації та обласної ради на 2019 рік присвоєно 22 відомим діячам культури і мистецтва Тернопільщини.

Отож, закономірною є перемога «Росинки», як і інші гарні досягнення вихованців, адже в Борщівській школі мистецтв працює фаховий творчий колектив однодумців, який ростить юні таланти.


Немає коментарів:

Дописати коментар