четвер, 13 грудня 2018 р.

Майстер-клас від олімпійця-легкоатлета Івана Гешка


  

У рамках Всеукраїнської програми «HEALTHY SCHOOLS: заради здорових і радісних школярів» у Заліщицькій державній гімназії відбулася зустріч із олімпійцем, видатним українським спортсменом, заслуженим майстром спорту України з легкої атлетики, чемпіоном Європи та світу з бігу на 1500 м, учасником Олімпійських ігор, віце-президентом Федерації легкої атлетики України, головою відділення Національного олімпійського комітету України у Чернівецькій області Іваном Гешком.

Під час зустрічі юні гімназисти проявили великий інтерес до життя та високих спортивних досягнень Івана Гешка, який закликав школярів продовжувати кращі традиції олімпійського руху. Багато учнів Заліщицької гімназії займається спортом, відвідує гімназійний гурток із баскетболу, секції з футболу, настільного тенісу в місцевій спортивній школі, міську секцію з кікбоксингу.
Серед гімназистів є юні спортсмени, які вже досягли перших спортивних вершин. Так, 11-річний Ілля Дашкін став чемпіоном України з кікбоксингу у вазі до 45 кг, а 15-літня тенісистка Роксолана Будник нещодавно брала участь у Кубку України з настільного тенісу в складі збірної Тернопільської області в Запоріжжі.
Олімпієць Іван Гешко провів захоплюючий майстер-клас із баскетбольними командами юнаків та дівчат Заліщицької гімназії, які вже мають досвід міжнародної спортивної співпраці з навчальними закладами Польщі. На завершення загостин легкоатлет поспілкувався з директором Олександрою Войчишин, заступником директора з виховної роботи Ярославом Рибаком та вчителями фізкультури Борисом Безушком і Світланою Стасюк. Мова йшла про подальші спільні плани щодо розвитку фізкультури і спорту та популяризацію здорового способу життя серед учнів цього закладу освіти.
 Опубліковано в газеті "Колос" за 21 грудня 2018 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар